VAPECO LINE

VAPECO LINE je privatna, porodična firma, nastala kao rezultat težnje grupe mašinskih inženjera da svoje svoje znanje, sposobnost i višedecenijsko bogato iskustvo objedine i stave na raspolaganje tržištu. U cilju omogućenja klijentima za dobijanjem prijatnog, elegantnog i eksluzivnog kako stambenog, tako i poslovnog prostora, započeli smo izradu unikatnih modela od kovanog gvožđa po želji istih i nacrtu arhitekte.

Nakon višegodišnjeg iskustva u ovoj oblasti objedinili smo projektovanje, izradu, farbanje i montažu kapija, ograda, terasnih i stepenišnih zaštitnih ograda, zaštitnih rešetki, komadnog nameštaja kao i ostalih celina nastalih umetničkim kovanjem.

Na svim kapijama ugrađujemo brave ili odgovarajuće mehanizme za zaključavanje sa ukrasnim okovima i kvakama. Moguća je i ugradnja električnog mehanizma za otvaranje i zatvaranje. U bogatoj ponudi pronaćićete samo deo proizvoda kod kovanog gvožđa. Za sve proizvode vršimo prevoz i ugradnju.

Pored sigurnosti koju pruža, ograda je i pravi ukras Vašeg doma. Ograda daje izgled i toplinu Vašem domu, pa se stoga prepustite mašti i odaberite kako da izgleda Vaš stambeni ili poslovni kutak. Ostalo prepustite nama. U pronalaženju celishodnog rešenja rado ćemo Vam pomoći besplatnim savetom. Sam pristup poslu zavisi od Vaših želja:

  • Pogledajte naše gotove proizvode, crteže, prospekte.
  • Donesite Vaše crteže.
  • Dozvolite da Vam mi predložimo.
  • Ili kombinacija Vaših želja i naših predloga.

Mi kombinujemo tradiciju i moderne tehnologije, a sve u cilju postizanja što većeg nivoa kvaliteta. Spoj mladosti, koja primenjuje najnovije tehnologije i ahitekturu, sa iskustvom i tradicionalnim načinom izrade garantuje da će sve vaše želje vezane za kovanom bravarijom biti u potpunosti zadovoljene, ali da će i prozvodi zadržati svoj tradicionalni izgled, što u suštini i jeste cilj ispunjenja estetskih zahteva.

Bravarski proizvodi su oduvek bili najtrajnini i najpouzdaniji oblik rešavanja različitih zahteva u građevinarstvu. Najčešće su to različite vrste i tipovi pregrada, slivne rešetke, vrata i prozori na kotlarnicama, podrumima, prouzvodnim halama, garažama.

Zaštita terasa, skladišta, ulaza i slično, od sunca, kiše i snega je osnovna funkcija svake nadstrešnice. Zahtevi kupaca se u našem konstrukcionom birou dopunjuju odgovarajućim tehničkim i izvedbenim rešenjima i prema potrebi adekvatnim statičkim proračunom, kako bi buduća nadstrešnica bila funkcionalna i pouzdana.

Dodatno iskorišćenje prostora je uvek atraktivno. Čelična konstrukcija izvedena prema tehničkom rešenju i statičkom proračunu, funkcionalno i atraktivno može povećati korisni kako poslovni (galerije, hale) tako i stambeni (pomoćne prostorije) prostor. Takvu konstrukciju je moguće “obući” gipsanim pločama ili drvetom, tako da celina dobija jedan ekstravagantan izgled.

Sve konstrukcije i proizvodi su površinski očišćeni i odmasćeni, pa premazani osnovnom zaštitnom bojom, a nakon toga završnom bojom u nijansi po izboru naručioca. Ukoliko se to zahteva, proizvodi se mogu i peskariti, kao i plastificirati.