Krediti

Da bi smo omogućili svakom dostupnost naših proizvoda, isti se mogu kupiti putem kredita preko poslovnih banaka, bez učešća, pri čemu je period otplate od 2 (dve) do 5 (pet) godina prema mogućnostima i želji pojedinaca.

Elementi se izrađuju oblikovanjem punih, kutijastih ili okruglih čeličnih profila različitih dimenzija poprečnog preseka. Sklapanjem elemenata u celinu, po zahtevu naručioca, mogu se dobiti vrlo efektni delovi enterijera poput kreveta, garnišli, polica, stolova, stolica, čiviluka i ostale galanterije, koja pored funkcionalnosti koju poseduje, ujedno čini i ukras Vašeg prostora.

Crna bravarija je jeftina, pouzdana i estetski prihvatljiva. Crna bravarija je u mnogim slučajevima nezamenljiva u modernoj arhitekturi. Estetski i funkcionalno zahtevne konstrukcije, nadstrešnice, galerije, ograde ili pregrade gotovo je nemoguće izvesti ekonomičnije i uz vešu kreativnu slobodu koristeći bilo koji drugi materijal, osim čelika. Različitim izvođenjima čeličnim profilima možete postići neverovatne oblike, pa samim tim u svoj objekat unosite toplinu, masivnost, svetlo, vitkost. čelik je izuzetno oblikovan, pouzdan, tvrd, čvrst. čelik je svuda oko nas. Osvrnite se.

Svojom agilnošću, znanjem i poslovnošću uspeli smo da paralelno razvijemo program nadgradnji na teretnim kamionima za prevoz vozila. Prebacujemo nadgradnje sa kamiona na kamion, održavamo, servisiramo i vršimo kako prepravke tako i popravke za sve modele tri vodeća proizvođača nadgradnji u Evropi:

  • Kässbohrer,
  • Lohr,
  • Rolfo.

Isključivo koristimo originalne rezervne delove nabavljene direktno iz fabrika. Zahvaljujući takvom pristupu poslovanja dobili smo poverenje svih vodećih prevoznika automobila u Srbiji.

Takođe se bavimo izradom i kompletnom ugradnjom kiperskih sanduka, kao i hidrauličnih dizalica na teretnim vozilima. Obzirom na odgovornost u ovoj oblasti, u pogledu bezbednosti i pouzdanosti, obezbeđujemo za ugrađene proizvode adekvane ateste sa mašinskog fakulteta.

Iza sebe već imamo veliki broj zadovoljnih kupaca koji su nama ukazali poverenje za pružanjem naših usluga. Temelj naših zadovoljnih kupaca leži u tome što su uvideli naš kvalitet u izradi i samoj završnoj obradi gotovog proizvoda. Kvalitet i vrhunska obrada naših proizvoda je rezultat dugogodišnjeg radnog iskustva na razlišitim proizvodima iz našeg asortimana, kao i svakodnevnog ulaganja u mašinski park, te praćenjem savremene tehnologije obrade materijala.

Kako je vreme odmicalo, zahtevi tržišta bivali sve veći, kriterijumi kvaliteta rasli, a konkurencija sve jača, opredelili smo se za strogo poštovanje kvaliteta, preciznosti, brzine, pouzdanosti i ekonomičnosti. Iskustvo, kvalitet, rok izrade, estetika i zadovoljni klijenti su odraz naše profesionalnosti. Veoma veliko zadovoljstvo bi nam bilo, ukoliko bi našim asortimanom usluga uspeli da i Vaš zahtev učinimo rešivim.